Contact

Vragen, opmerkingen, samenwerken? Ik hoor het graag van je.

© 2018 by Max Cross

Aanmelden Mailing list

          info@groundhopper.nl

Groundhopper.nl

Reizen, excursie-pakketten & ticket-service

Foto: Benny Antoniw

Lezersreizen

 

Na de uitgifte van mijn boeken werd ik overspoeld door lezers die zich op enigerlei wijze herkenden in mijn beleving. Tevens kreeg ik vele verzoeken van geïnteresseerden die graag eens mee wilden op een dergelijke reis. Voor een gewezen inkoper/productmanager van SRC-Cultuurvakantie natuurlijk de perfecte combinatie. 

Speciaal voor deze nieuwsgierige lezers organiseer ik sinds 2012 ieder seizoen een zestal groundhop-weekenden (#lezersreizen) die ik zelf begeleid. Een unieke kans om er eens met andere voetbalgekken op uit te trekken en te genieten van diverse voetbalculturen! Het zijn meestal intensieve reizen, die in het teken staan van groundhopping (wedstrijdbezoeken*, stadionbezichtigingen/-rondleidingen, voetbalmusea), maar waarbij de nodige cultuur zeker niet zal ontbreken. Ook is er in het programma altijd tijd voor een terrasje of een diner in een lokaal restaurant. Vaak regel ik ontmoetingen met lokalen, waardoor we een nog betere inkijk krijgen in de plaatselijke fancultuur. 

Als ervaren reiziger en groundhopper zal ik de reizen gedegen voorbereiden en gedurende de tour het één en ander vertellen over de clubs en stadions die we bezoeken. Uiteraard passeren vele anekdotes van eerder gemaakte reizen de revue. ’s Avonds maken we het natuurlijk gezellig, maar niets is verplicht, en hou er wel rekening mee dat we de volgende ochtend weer op pad gaan. Want een groundhopper moet altijd door… Verderop ligt weer een nieuwe uitdaging: een ander stadion, andere fans en een andere sfeer. 

Dus meld je aan, en geniet ook van zo’n onvergetelijk Groundhopper.nl lezersreis

 

Info en reserveringen via info@groundhopper.nl