Contact

Vragen, opmerkingen, samenwerken? Ik hoor het graag van je.

© 2018 by Max Cross

Aanmelden Mailing list

          info@groundhopper.nl

Lezingen

Groundhopper.nl

Lezingen

Voor diverse gezelschappen verzorg ik lezingen op locatie. Zo sprak ik voor de businessclub van FC Emmen en zat ik met Youri Mulder en Sjoerd Mossou in het hoofdprogramma van voetbalcafé ‘Over de Vleugels’ te Oss. In Duitsland heb ik gesproken op het 11 Millimeter Fussball Filmfestival in Berlijn, bij FC Schalke 04 en op de DFB/KOS-Bundeskonferenz in Nürnberg. 

 

In een 45 minuten durende presentatie (+ wat blessuretijd) neem ik het publiek aan de hand van uniek en eigen foto- en filmmateriaal mee in mijn avonturen: naar het kick & rush in de krochten van de laagste Engelse divisies tot aan een galavoorstelling van Cristiano Ronaldo, en van een 4e divisieduel in Polen met louter dronken supporters tot aan de oververhitte derby van Thessaloniki. Ik reis van een topper in de Chinese Premier League tot aan een duel op de Afrikaanse Seychellen en van een uit de rotsen gekapt stadion op Cyprus tot aan een door oorlog getekende stad in Georgië. Alles met het doel om voor één dag deel uit te maken van de lokale supporterscultuur. 

 

Wellicht ook een idee voor een supportersavond, vrijwilligersdag, jubileumviering, bijeenkomst van de businessclub of ledenvergadering van uw club?! 

 

Voor meer info en vrijblijvende prijsinformatie neem je contact op via onderstaand formulier of stuur je een mail naar tom@groundhopper.nl

Referenties